Lokalni pridelovalci in predelovalci
Regija
CertifikatGalerija
Jagode 2
Češnje 2
Hruška 2
Sadovnjak v cvetenju - Hruške
Maline 2
Slive 2
Nasad jagod
Hruške
Slive
Maline
Češnje
Jagode
Domačija Kostevc - Hribar Srečko in Vida Vnajnarje 7 1129 Ljubljana Tel: 031/335-298

Regija: Osrednje-slovenska

Prodaja izdelkov: Dostava na dom:

Naša domačija se nahaja na vrhu vasice Vnajnarje, kjer na 694 metrih nad morjem opazujemo Ljubljansko kotlino in vse višje vrhove v Sloveniji. Od Ljubljane smo oddaljeni okoli 15 kilometrov, blizu a hkrati daleč od vsega nemirnega. Čisti zrak in okolje, mir in sožitje z naravo pa nam v naši pridelavi jagod, češenj, višenj, malin, hrušk in sliv daje poseben čar ter pristnost naravnega.

Da bi pridelavo čim bolj približali Vam, se držimo vseh določenih predpisov. V naše poslovanje imamo vpeljan način integrirane pridelave sadja, ki je naravi prijazen način pridelave, kjer z uporabo naravnih virov in mehanizmov, ki zmanjšujejo negativne vplive kmetovanja na okolje in zdravje ljudi, pridelujemo kakovostno in zdravo hrano. Poleg tega pa imamo pridobljen in vpeljan tudi certifikat HACCP, ki je mednarodno priznan sistem, ki zagotavlja z natančno določenimi zaporednimi operacijami najvišji nivo varnosti živil.

Zavedamo se in delujemo na temu, da so pridelki kakovostni, sve??i, nepoškodovani, čisti in okusni, ki pa jih nato ponudimo v čistem okolju in čisti embalaži.

Naše pridelke prodajamo tako na debelo, kot na drobno. Tisti, ki vas zanima naše sadje pokličite na GSM: 031/335-298.

Količina pridelka je omejena, zato naročila običajno sprejemamo nekaj dni v naprej, da odnesete sadje, ki je sveže nabrano prav za vas.

Pridelek Sezonskost Kakovost
Jagode Jun Kvaliteta A
Maline Jul Kvaliteta A
Češnje Jun Kvaliteta A
Hruške Jan, Jul, Avg, Sep, Okt, Nov, Dec Kvaliteta A
Slive Avg, Sep, Okt Kvaliteta A
Naziv Datum / ura Prijava