Lokalni pridelovalci in predelovalci
Regija
CertifikatGalerija
Kmetijska zadruga Šmarje z.o.o. Obrtniška 2 3240 Šmarje pri Jelšah Tel: 03/ 818-18-00

Regija: Osrednje-slovenska

Prodaja izdelkov: Dostava na dom:

V Hiši vin Emino, kjer je dobro doma že vrsto let, so odličnosti namenili posebno mesto in poseben namen. Za Vas so odprli vrata kulinariki, in nad kletnimi prostori pripravili dvorano, kjer poleg pokušin vrhunskih vin, nudijo tudi gastronomske užitke. Spletli so jih v šopek in ponudili za različne namene druženja. Med posebnostmi njihove ponudbe se najdejo kozjanski krapi, ocvirkovka, štajerska sušena šunka, kletarjeva vinska juha, žabji kraki, račka v rdečem vinu, kostanjevi štruklji in še mnogo dobrot, ki so našle svoj dom tu v Obsotelju.

Za vsakogar, ki želi del svojih nepozabnih doživetij deliti z njimi, pripravijo dogodek tako, da začuti utrip Kozjanskega, utrip vinogradov in utrip preprostih in veselih ljudi teh krajev. Obletnica, rojstni dan ali pa zgolj izletniški postanek ob kozarčku rujnega in topli malici so zgodbe, ki jih bodo za Vas zapisali prijazni gostitelji v Hiši vin Emino!

Seveda pa so prav vina tista, ki so kriva za vse kar se tu zgodi. Ta lahko kupite v kleti odprta ali stekleničena vsak dan od ponedeljka do petka od 7.00 do 17.00, v soboto pa do 12.00 ure.

Dobrodošli!

Pridelek Sezonskost Kakovost
Vino Jun, Jul, Avg, Sep Kvaliteta A
Naziv Datum / ura Prijava